7 manieren om te betalen voor huisupdates

De meesten van ons hebben het afgelopen jaar veel meer tijd binnenshuis doorgebracht dan we wilden. Voor velen heeft dat geleid tot de wens om verbeteringen aan te brengen. Geen wonder: al die tijd binnen heeft ons meer bewust gemaakt van gebieden die functionaliteit missen of meer slijtage vertonen. Verbouwingsprojecten vereisen veel beslissingen. Maar je eerste beslissing – voordat je in materialen, kleuren en afwerkingen duikt – is: hoe te betalen voor uw verbouwing?. Hier zijn zeven opties om te overwegen.

Home Improvement Betalingsoptie 1: Home Equity Lening

U kunt lenen tegen het eigen vermogen dat u in uw huis hebt opgebouwd om projecten voor woningverbetering te financieren. In tegenstelling tot een uitbetalingsherfinanciering, betaalt deze lening uw bestaande hypotheek niet af, maar krijgt u alleen extra geld om te betalen voor updates. Als je veel overwaarde hebt en geld nodig hebt voor één groot project, is deze optie misschien het overwegen waard. En bonus: hypotheken zijn soms fiscaal aftrekbaar. Het nadeel hier is dat dit type lening is beveiligd, wat betekent dat het in de meeste gevallen is gekoppeld aan onderpand, uw huis. Dus als u de betalingen niet kunt doen, kan de bank uw huis in eigendom nemen.

Home Improvement Payment Optie 2: Home Equity Kredietlijn (HELOC)

Net als bij een lening met eigen vermogen, maar meer als een creditcard, kunt u met een HELOC lenen vanaf een vooraf goedgekeurde limiet. Als het afbetaald is, kun je weer lenen. En hoewel de rentetarieven op een HELOC gedurende de looptijd van de lening kunnen stijgen en dalen, betaalt u alleen rente over het bedrag dat u leent, niet over uw bestedingslimiet. De sluitingskosten van HELOC zijn erg laag (en soms nul), wat deze optie het overwegen waard maakt als je kleinere, lopende projecten hebt om voor te betalen. Hetzelfde nadeel geldt voor dit type lening: het wordt gedekt door uw huis, dus er is enig risico voor u als huiseigenaar.

Home Improvement Betalingsoptie 3: Cash-Out Herfinanciering

Wanneer u herfinanciert naar een nieuwe hypothecaire lening met een groter saldo dan wat u verschuldigd bent, kunt u uw bestaande hypotheek aflossen en het resterende geld behouden. Dat extra geld komt van overwaarde in uw huis en u kunt het gebruiken om verbeteringen aan uw huis te financieren (hoewel u het hiervoor niet hoeft te gebruiken). Houd er rekening mee dat uw sluitingskosten van toepassing zijn op het volledige geleende bedrag, dus de nieuwe rentevoet zal veel lager moeten zijn dan uw huidige rentevoet om financieel zinvol te zijn. Omdat u uw huis als onderpand gebruikt en kortetermijnkosten financiert met langlopende schulden, moet u deze optie alleen overwegen als de woningverbeteringen die u financiert de waarde van uw huis verhogen.

Home Improvement Betaaloptie 4: Creditcard

Als u een creditcard heeft die beloningen biedt, kunt u overwegen deze te gebruiken om uw huisverbeteringen te financieren. Houd er rekening mee dat creditcards doorgaans hogere rentetarieven hebben dan leningen, dus het is in uw eigen belang om ze snel af te betalen. Als u niet zeker weet of u dit kunt, is dit waarschijnlijk niet de moeite waard om te overwegen als een manier om te betalen voor verbeteringen aan uw huis.

Home Improvement Betalingsoptie 5: Persoonlijke lening

Voor een persoonlijke lening hoeft u misschien geen onderpand te stellen, maar u hebt waarschijnlijk een goed of uitstekend krediet nodig om in aanmerking te komen voor de beste rentetarieven. Tarieven op persoonlijke leningen zijn meestal hoger dan die op hypotheken, en uw betalingen zullen hoger zijn, maar u betaalt de lening sneller af. Als u niet veel overwaarde in uw woning heeft, of u wilt een kortere aflossingstermijn, dan kunt u een persoonlijke lening overwegen.

Home Improvement-betalingsoptie 6: door aannemer aangeboden financiering

Dit type lening is ongedekt, wat betekent dat het niet gebonden is aan een onderpand, zoals uw huis. Dat komt omdat de financiële instelling – niet jij – het risico op zich neemt voor dit type lening. Deze leningen bieden over het algemeen veel lagere rentetarieven dan andere opties, en bieden in veel gevallen hetzelfde voordeel (geen betaling en geen rente gedurende maximaal 24 maanden). Zo kunt u uw geld op een rentedragende rekening houden in plaats van uw spaargeld te gebruiken. U heeft waarschijnlijk ook de mogelijkheid om de lening vervroegd af te lossen zonder kosten te maken. Dus als je weet dat je over een paar maanden een bonus krijgt, kun je nu lenen om je project te starten en het afbetalen als dat geld binnenkomt. Deze leningen zijn ook snel en gemakkelijk aan te vragen – nee kosten, geen afsluitkosten en u weet binnen enkele seconden of u bent goedgekeurd. U kunt ook vooraf worden goedgekeurd voor een maximale limiet, dus als uw aannemer bijvoorbeeld verborgen schade ontdekt of u van gedachten verandert over het type armaturen dat u in uw nieuwe badkamer wilt, kunt u een groter leenbedrag goedkeuren. Hoge goedkeuringspercentages betekenen dat 80% van degenen die zich aanmelden, worden goedgekeurd. Als een lening met een laag risico met de voordelen van contant geld en lage rentetarieven u aanspreekt, is financiering door een aannemer waarschijnlijk een ideale optie.

Home Improvement Betaling Optie 7: Contant

Het vergt veel discipline, maar sparen en betalen voor verbeteringen aan uw huis met contant geld kost u geen kosten of rente. En het is een geweldige manier om binnen uw budget te blijven. Hoewel het een slimme optie is, geven veel huiseigenaren er de voorkeur aan hun spaargeld intact te houden in geval van nood, en het verwijderen van geld van een spaarrekening betekent dat ze het extra geld verliezen dat een rentedragende rekening verdient. Als een contante optie u aanspreekt, kan het de moeite waard zijn om financiering door aannemers te overwegen, die dezelfde voordelen kan bieden als contant geld.

Het financieren van een woningverbetering kan een slimme optie zijn, in feite wordt 50% van de woningverbeteringsprojecten van meer dan $ 5.000 op de een of andere manier gefinancierd. Als u droomt van een badkamerrenovatie, kan Re-Bath u helpen uw dromen waar te maken. Neem contact op met uw plaatselijke Re-Bath voor meer informatie over onze financieringsopties en plan vandaag nog uw gratis ontwerpadvies in huis.

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Dominiquevereecke
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart