Schoon blijven tijdens de bedrijfstijd?

Hoe de pandemie onze schoonmaakgewoonten heeft veranderd

De afgelopen 18 maanden hebben velen van ons voor langere tijd vanuit huis gewerkt – en we hebben hier op verschillende manieren gebruik van gemaakt.

Enigszins veilig in de wetenschap dat we kunnen opstaan ​​en de dingen wat langzamer kunnen doen dan we normaal zouden doen, blijven sommigen van ons op na onze “gewone” bedtijd en komen iets later uit bed.

Anderen leunen achterover in de tuin en genieten van een paar minuten extra tijdens hun lunchpauze, terwijl ze heel goed weten dat 15 minuten extra luieren in de zon “geen kwaad kan”.

En dan zijn er nog degenen onder ons die besloten hebben om tijdens de bedrijfstijd te douchen of te baden.

Dat klopt, wij Britten praten graag over de “stijve bovenlip” en “gewoon doorgaan”, maar we zijn net zo schuldig als iedereen als het gaat om dat beetje extra tijd weg te halen van onze werkruimte!

Profiteren van de baas die niet kijkt

wij hebben een enquête gehouden 2000 mensen en vond dat rond 1-op-10 van ons namen meer douches of baden sinds we thuis begonnen te werken.

En dat is niet erg, want we weten allemaal dat er velen van ons zijn die veel minder zijn gaan douchen sinds we het huis niet uit mochten!

Maar omdat de baas niet in de buurt was om naar ons te kijken (hoewel dat raar zou zijn), ontdekten we dat mannen eerder misbruik maakten van thuiswerken, met 10% van de ondervraagden zei dat ze meer baden namen in lockdown – in vergelijking met 6,2% van vrouwen.

3,8% van mannen en 3,6% van de vrouwen is ook begonnen met het nemen van een bad tijdens hun lunchpauzes, met 7,8% van de ouderen 18-24 de meeste kans om de sprong te wagen wanneer ze echt moeten tanken voor een middagje werk.

En van alle steden in het Verenigd Koninkrijk zullen inwoners van Southampton eerder proberen weg te komen van hun thuiskantoor, met 10,2% meer baden nemen in lockdown en 8,2% hun dinerpauze gebruiken om lekker te ontspannen.

Gebruiken we echt de tijd van het bedrijf om schoon te maken?

Haal het meeste uit onze badkuipen

Hoewel veel meer van ons nu een bad nemen tijdens onze lunchpauzes, blijft de vraag of we daadwerkelijk de bedrijfstijd opeten – en betaald worden om schoon te worden – nog steeds.

De gemiddelde lunchpauze in het VK is 34 minuten – maar volgens ons onderzoek besteden we gemiddeld 25 minuten in het bad, dus misschien zijn we een beetje haastig om de Britse beroepsbevolking op te roepen!

Echter, als 25 minuten is het gemiddelde, wat betekent dat sommigen van ons veel langer in bad blijven dan anderen – dus wie is het?

Welnu, volgens onze gegevens, 35-44 jarigen hebben de neiging om wat langer hun zorgen weg te nemen dan wie dan ook, met 25% van hen die het overnemen 45 minuten in het bad.

De grootste overtreders voor uitgebreide lunchpauzes in het bad zijn echter de over 55’s – als 6,5% van hen geven vrijelijk toe dat ze meer dan een uur hebben besteed aan het geven van die “pruimenachtige” gloed!

En stiekem onder de douche

Voor douches is het een beetje anders en misschien niet zo ondeugend als het nemen van een bad.

Van degenen die werden ondervraagd, ontdekten we dat veel mensen alleen rondreisden 10 minuten om te douchen – zodat er in de rest voldoende tijd over is voor een hapje 24 minuten van de gemiddelde lunchpauze.

Sommige inwoners van Londen (2,5%), Birmingham (1,4%) en Nottingham (1,5%) zeiden wel dat ze meer dan 25 minuten douchen, waardoor er weinig tijd overblijft om zich af te drogen voordat ze weer achter hun bureau moeten zitten.

Mannen waren iets meer schuldig aan het nemen van hun tijd onder de douche, met 1,3% van de ondervraagden geeft aan dat ze daar meer dan een half uur hebben doorgebracht, vergeleken met 1,2% van vrouwen.

En het waren de millennials in het onderzoek die het langst douchten, met een gemiddelde douchetijd van 12.2 minuten, met 5% van die leeftijdsgroep die meer dan 30 minuten onder de douche staan!

Wat gebeurt er als we teruggaan naar kantoor?

Met al deze extra tijd die wordt besteed aan douchen en baden terwijl we vanuit huis werken, roept de vraag op: wat zullen werkgevers doen om tegemoet te komen aan deze hernieuwde wens om schoon te blijven als we weer op kantoor zijn?

Als bedrijven een “rookpauze” toestaan ​​voor mensen die afhankelijk zijn van nicotine, moeten ze dan ook tijd gaan vrijmaken voor mensen die ook een pauze in de douche en in bad willen?

Misschien zijn we op weg naar douches en vrijstaande badkuipen in elk kantoor in het land!

Misschien zullen we werknemers zien die contracten eisen waarin staat dat ze ter plaatse mogen douchen en dagelijks moeten genieten van de ontspanning die een bad kan bieden!

Wie weet het echt?

Eén ding is zeker, het “nieuwe normaal” is echter niet zo “normaal” als we denken, en wees niet verbaasd dat u de komende jaren in hun badjas langs uw collega loopt en terugkeert naar hun bureau, sterk ruikend naar Original Source of Dove.

Ik steun deze mogelijke veranderingen, al was het maar voor de zangwedstrijden onder de douche die waarschijnlijk zullen plaatsvinden als iedereen eraan gewend is geraakt!

Ben je veranderd sinds je thuiswerkt?

We hebben het afgelopen anderhalf jaar allemaal veel meegemaakt en we horen graag hoe jullie het anders doen dan voordat de pandemie begon.

Ben jij een geheime lunchdoucher? Laat hieronder een reactie achter of tag Grote badkamerwinkel Aan Instagram of Facebook en vertel ons over uw eigen badkamerverhalen.

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Dominiquevereecke
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0