4 vragen om te stellen voor een doe-het-zelf badkamerrenovatie

Bij een badkamerrenovatie zijn er zoveel details om rekening mee te houden en beslissingen te nemen. Iemand hebben om je door elk te leiden zou leuk zijn, nietwaar? Bij Re-Bath geloven we dat iedereen het verdient om een ​​badkamer te hebben waar ze van houden, zonder de hoofdpijn die gepaard kan gaan met een huisrenovatieproject. Daarom doen we de dingen een beetje anders, te beginnen met onze Design Consultants.

Toch willen huiseigenaren met een beetje knowhow het misschien zelf proberen aan te pakken. Als je niet zeker weet of je moet klussen of een verbouwingsbedrijf moet inhuren, begin dan met jezelf deze 4 vragen te stellen.

DIY Vraag #1: Heb ik de tijd?

Badkamerrenovatie is een groot project. Als je een dagtaak hebt, ben je de komende weken of maanden waarschijnlijk ‘s nachts en in het weekend bezig met je doe-het-zelf-badkamer, wat betekent dat je project waarschijnlijk veel langer zal duren dan je denkt. Het verwijderen van oude tegels, vloeren en armaturen is nog maar het begin. Je moet ook alle nieuwe materialen prijzen en selecteren, vervolgens de levering plannen en de loodgieter en elektricien coördineren om naar buiten te komen en hun taken aan te pakken. Terwijl uw badkamer buiten gebruik is, deelt u waarschijnlijk het gastenbad van uw huis of de badkamer van uw kinderen.

Het Re-Bath-proces is ontworpen om van uw badkamerrenovatie een plezierige, stressvrije en pijnloze ervaring te maken. Re-Bath Design Consultants zijn opgeleid om uw behoeften te identificeren, naar uw zorgen te luisteren en uw ideale badkamer samen te stellen zonder enige verkooptactieken onder hoge druk. Wij geloven dat uw ervaring tijdens het ontwerpproces net zo belangrijk is als het eindproduct. Dat betekent dat we beseffen dat uw verbouwing over u gaat en dat we pas beginnen met het monteren van uw droombadkamer als u er klaar voor bent. En mocht u toch besluiten om Re-Bath in te huren, dan hoeft u niet zo lang te wachten op uw nieuwe badkamer. We hebben meer dan een miljoen badkamers gerenoveerd en we hebben het tot een wetenschap weten te brengen, wat betekent dat een complete badkamerrenovatie doorgaans slechts ongeveer een week duurt.

DIY Vraag #2 Wat zijn de (echte) kosten?

Laten we eerlijk zijn, er is een breed scala aan badkamerrenovatieproducten beschikbaar voor huiseigenaren. Van vloeren en wastafels tot badkuipen, douches en armaturen, u kunt een beetje of heel veel uitgeven. Doe-het-zelf badkamerrenovaties kosten meestal meer dan huiseigenaren denken, vooral als u problemen ontdekt na het verwijderen van de oude armaturen. De meeste aannemers geven u een ruwe schatting om uw badkamer te verbouwen. Maar tegen de tijd dat je alles hebt uitgezocht, is die schatting waarschijnlijk met 30 of 40 procent gestegen. Dat komt omdat aannemers geen rekening houden met duurdere producten. Re-Bath is trots op het leveren van badkamerrenovaties van wereldklasse voor elk budget. Uw Design Consultant helpt u bij het selecteren van materialen, afwerkingen, armaturen en accessoires binnen het door u gekozen budget tijdens uw gratis consult. Voordat er werk wordt gedaan, krijgt u vervolgens een eerlijke, nauwkeurige schatting van uw uiteindelijke kosten. Re-Bath geeft je toestemming om over-budget projecten voor woningverbetering vaarwel te zeggen!

DIY Vraag #3: Krijg ik de look die ik wil?

Het is niet alleen moeilijk om al die product- en materiaalbeslissingen te nemen, maar tenzij je een ontwerpdiploma hebt, kan het intimiderend zijn om precies te weten hoe je de stijl kunt krijgen die je zoekt. Is die tegel eigentijds of tijdelijk? Is die traditionele kraan een aanvulling op de verlichtingsarmaturen die u overweegt? Het is een uitputtend proces met meer keuzes dan het graanpad van de supermarkt. Het bepalen van de kleur, stijl en materiaal voor elk armatuur en oppervlak in uw badkamer kan echt overweldigend zijn. Werken met Re-Bath betekent dat u niet een maand lang in het weekend van winkel naar winkel hoeft te rijden. In plaats daarvan brengt uw persoonlijke Design Consultant een hele showroom aan materialen tot aan uw (echte of virtuele) voordeur. Je gaat samen zitten in het comfort van je eigen huis en vergelijkt producten, bespreekt de voor- en nadelen van verschillende materialen en praat over ontwerpideeën totdat alle moeilijke beslissingen zijn genomen. Het beste van alles is dat u kosteloos en geheel vrijblijvend de inzichten krijgt van een ervaren professional.

DIY Vraag #4 Krijg ik waar voor mijn geld?

Volgens de meest recente kosten-waarderapport, een badkamerrenovatie in het middensegment biedt een rendement van 60% op de investering van een huiseigenaar. Snelle doorlooptijd en kosteneffectieve prijzen maken een Re-Bath badkamerrenovatie een ideale keuze voor huiseigenaren die overwegen hun huis te verkopen of proberen te verkopen. Zelfs als u niet de neiging heeft om te verhuizen, is het een grote overwinning om te weten dat u het grootste deel van uw kosten kunt terugverdienen. Als een deskundige u door uw product-, materiaal- en kleurkeuzes leidt, kunt u later het meeste uit uw huis halen.

Het ontwerpen van de badkamer van uw dromen moet een onvergetelijke, plezierige ervaring zijn. Wanneer u samenwerkt met een Re-Bath Design Consultant, wordt u bij elke stap begeleid op weg naar uw prachtige nieuwe badkamer. klaar om te beginnen? Klik hier om vandaag nog uw ontwerpadvies in te plannen.

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Dominiquevereecke
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0