“Wil je het na mij?”

Coronation Street-fans gingen gisteravond naar Twitter om hun afschuw en wanhoop te uiten over straatfavoriet Tyrone, toen hij zijn partner Alina een zeer controversiële vraag stelde.

Na het bespreken van de verblijfplaats van een Weatherfield-teddybeer – dat was gekocht voor hun ongeboren kind – de stoere Corrie zei: “wil je het na mij?” als hij het had over het badwater waarin hij net zou gaan liggen!

Dit leidde tot een furieus debat op Twitter en daarbuiten, waarbij veel mensen huiverden bij de gedachte dat Alina Tyrone’s badwater zou delen.

Maar een duik in het bad nemen na je partner is niet zo ongewoon als je denkt!

In een recent onderzoek ontdekten we dat bijna 1-op-5 van 35-44 jarigen (de leeftijdsgroep van Tyrone) deelden zelfs regelmatig hun badwater.

De cijfers dalen voor jongere (18-24) en oudere leeftijdsgroepen (65+) – maar het lijkt erop dat het delen van het badwater niet zo ongewoon is als de Twittersfeer ons wil doen geloven.

Waarom het badwater delen?

Er kunnen verschillende redenen zijn om een ​​bad te delen met je partner.

Er is een voor de hand liggende romantische avond waar je van kunt genieten met een paar glaasjes bubbels.

Maar we denken dat Tyrone’s aanpak meer gaat over besparen op de waterrekening en dat hij misschien een beetje meer waterbewust is dan we hem de eer geven!

Dus om erachter te komen wie WEL en wie NIET in de modder van iemand anders ZAL zitten, vroegen we de bewoners van 15 steden in het VK en Noord-Ierland die wel – en wie niet – een bad delen!

Wie deelt badwater?

Als Weerveld is een buitenwijk van de grote stad Manchester, het zou nalatig zijn als we ergens anders zouden beginnen.

En het lijkt erop dat Tyrone niet de enige is met het idee om een ​​bad te delen, zoals: 21,3% van de ondervraagde Mancuniërs zei dat ze er geen probleem mee hadden om hun badtijd te delen.

Het was echter Belfast dat als beste uit de bus kwam – door een eenling 0,1% – als 21,4% van de ondervraagden in Noord-Ierland zei dat ze blij waren om achter hun partners aan te “duiken”.

Een vrouw die haar teen in het badwater doopt

Wie deelt geen badwater?

Die inwoners van het VK die de gevoelens delen van menig Corrie-fan – en die niet al te graag in andermans vuiligheid springen – zijn de inwoners van Edinburgh; met slechts 4.5% van de ondervraagden zegt het bad graag te delen.

Elders zijn Scousers & Nottinghamians ook geen grote fans van het overgebleven badwater van hun partners, met slechts 7% van Liverpool en 6.6% inwoners van Nottingham dat een bad deelt.

De verdeling van het volledige badwater

Dus, wie houdt van een bad delen en wie niet?

Bekijk de onderstaande afbeelding om te zien welke leeftijdsgroepen dol zijn op een gedeeld bad.

En ontdek welke stadsbewoners niet vies zijn van het dompelen van hun tenen – en al het andere – in het overgebleven badwater van hun geliefde!

Infographic delen van badwater

Deelt u uw badwater?

Wat vind je ervan om je badwater te delen met je partner?

Is het iets wat je doet om water te besparen, of om een ​​andere reden?

Laat ons weten of je Tyrone’s standpunt steunt over je partner die achter je aan in bad springt, en vertel ons of je #TeamBath of #TeamShower bent!

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Dominiquevereecke
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart